Alfens nye værelse

Alfen har fået opdateret sit værelse over den seneste måned.

Den største forandring der er sket, er den nye vægfarve. Der er delte meninger om den dybe blå farve jeg har valgt, og jeg var også meget i tvivl. Men jeg tænkte ‘vi skal jo ikke bo i denne her lejlighed for evigt’, og  så sprang jeg ud i det.

Den mørke farve tilfører en dejlig stemning til værelset. Det er jo kun en enkelt væg der er malet blå, og det er lige tilpas nok til at man føler en form for hule-stemning. Ind imellem tænker jeg også på en smuk nattehimmel når jeg ser den.

IMG_2582

Alfen har også fået en foldemadras – desværre rakte SU’en ikke til en by Klipklap, men jeg tror nu også han er ligeglad. Han har elsket den fra første sekund, og der går ikke en dag uden han kravler op sidder som en lille konge og kigger ud over sit kongerige/værelse.

IMG_0888

Mit seneste projekt har været hans nye seng. Den stammer fra min mors barndomshjem, og det synes jeg bare er hyggeligt! Den kan trækkes ud i forskellige længder, og jeg tror den bliver perfekt til når alfen snart skal ind og sove på sit eget værelse. Sengen var oprindeligt blå, min mormor fik den lavet hos en møbelsnedker, og farven blev blandet specielt til at matche min mormor og morfars sengegærde på deres seng. Jeg har valgt at male den hvid, og jeg synes den er blevet rigtig fin!

Han bruger rigtig meget tid på sit værelse efter jeg har lavet om derinde, og det må jo betyde at han er glad for at være der. Så må vi se hvor længe denne opstilling holder! 

Tusind tak fordi I læste med!!

skaermbillede-2017-08-21-kl-22-35-46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: