Smugkig i Alfens efterårsgarderobe

Kalenderen siger snart september, og det betyder at efteråret så småt begynder at nærme sig.

Garderoben med sommertøj (som vi kun har brugt i Thailand..) skal skiftes ud. Alfen har allerede fået en masse lækkert tøj, og er stort set klar til efterår – det meste er faktisk allerede taget i brug. Den danske sommer er jo det nye efterår, I ved!

Jeg elsker de farver der er fremme i år. De minder mig mest af alt om en gåtur i skoven ved efterårstid. Varme og brændte farver. Som nogle af jer måske ved, så er jeg ikke den bedste til for mange farver, men der har faktisk sneget sig lidt farver ind, ud over blå og grå! Jeg kører meget i de samme mærker for tiden; Minimalisma, Marmar, Monkind Berlin, Noa Noa og Angulus.

Dem der kender mig ved, at jeg også elsker Konges Sløjd meget højt! Desværre var jeg ikke hurtig nok til at få deres lækre nye strik, så jeg venter tålmodigt på nye forsyninger – og deres nye lemon print selvfølgelig! 🍋

For en god ordens skyld vil jeg skynde mig at sige, at der ikke er noget af det nedenstående der er sponsoreret, det er købt og betalt fordi jeg kan li’ det!

Tag et kig!

 

 

Tak fordi du læste med!

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: