Opdatering fra ‘det virkelige’ liv

Hej kære læser

Long time, no see.

Det har været en hård uge, synes jeg! I torsdags startede jeg på pædagoguddannelsen som netstuderende, og min barsel er nu fuldstændig slut. Til dem af jer der ikke ved hvad det er at være netstuederende, så betyder det, at det meste undervisning foregår over nettet, og vi har en del færre af de gode gammeldags undervisningsdage. Jeg skal være der 4 ud af 5 mandage, og hver 5. fredag og lørdag. Jeg håber Anders og jeg kan få det til at fungere, for Anders er også netstuderende, og bor derfor på skolen i Sorø fra søndag-tirsdag hver 2. uge!

Alfen blev syg i tirsdags, både med forkølelse, feber og opkast, og for at sige det mildt, så har søvn været en by i Rusland!

Det var virkelig hårdt at skulle efterlade ham, når han var så skidt, og det har også været ekstremt hårdt at starte noget helt nyt med så lidt søvn i baggagen. For at det ikke skal være løgn endte jeg også med at blive snot forkølet… jeg tænker, at lykken snart må vende, right?

Alfen har først vuggestueplads fra den 2. oktober og Anders skal i praktik hos Årstiderne i hele oktober og november (=vi ser ham nok ikke ret meget). Det bliver en hård start, men jeg er sikker på vi klarer det, så længe dem omkring os lader os gøre det på vores egen måde! I disse dage er han hjemme hos Anders (se dem lige på billedet, de er så søde, og jeg elsker at alt på billedet er helt skævt), og jeg er så glad for at de får den tid sammen – og ikke mindst for at han ikke skal passes når han er syg!

En lille update herfra – nu smutter jeg i skole!

Tak fordi du læste med 💌

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: