Stuen har fået et friskt pust

 

Igår udkom Søstrene Grenes nye interiørkollektion, og eftersom jeg er lidt af en grene-aholic var jeg selvfølgelig nede og kigge!

Der var simpelhen så mange fine ting, og til den pris er det svært at sige nej! Jeg kom hjem med et fint konsolbord (som i øvrigt også fås i en virkelig smuk lyserød farve og i 2 størrelser – mit er det lille) og det passede perfekt til min idé om at friske stuen lidt op!

Jeg bestilte i starten af ugen nogle plakater til stuen, og de kom også igår! Jeg gik selvfølgelig i gang med det samme.. Så hurtigt, at jeg glemte at tage før-billeder til jer.. ups. Men her er et par gamle billeder (Seriøst, se lige hvor sørgelig den ene væg var før, det er helt pinligt at vise frem!!!).

A9BD3D59-B761-4367-B978-0C654D1C320BIMG_2765.JPG

Men et konsolbord fra Søstrene Grene (258 kr.), en bunke plakater fra Deseiono.dk (omkring 500 kr. for alle 6),  en skål citroner, en blomsterkrans jeg selv har bundet (40 kr) og en lampe fra en loppebutik (40 kr.) senere, så er det en helt anden sag!

IMG_2163IMG_2135IMG_2141

Hvad synes I?

Jeg har stadig mange ønsker for stuen, bl.a. en anden sofa og et nyt TV møbel.. Men hvis SU’en skal holde resten af måneder, så bliver det vidst ikke noget der sker foreløbig

Tak fordi I læste med!

 

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

2 kommentarer til “Stuen har fået et friskt pust

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: