Kalkmaling på børneværelset

Sponsoreret indlæg

Jeg har været så heldig at få mulighed for at prøve Jutons kalkmaling fra malgodt.dk.

Det er efterhånden blevet meget populært, og jeg har set så mange smukke resultater med kalkmaling, og nu blev det endelig min tur til at prøve.

Jeg er en af dem, der bor i en lejlighed med det der vildt smukke savsmuldstapet (ironi kan forekomme..). Det har altid irriteret mig enormt meget, men jeg synes faktisk at kalkmalingen her er det bedste der nogensinde er sket for det tapet 😅
Det skal dog også siges, at resultatet måske forekommer en smule anerledes end hvis man maler på almindelige glatte vægge – måske mest hvis man ser det tæt på.

Jeg har brugt farven grå skifer, og selvom jeg malede ovenpå en mørk blå væg, var det intet problem at få malingen til at dække med et enkelt lag. Du kan finde malingen her. Jeg brugte en bred pensel (find den her), fordi jeg, efter at have set en masse youtube videoer, kom frem til at det var det resultat jeg bedst kunne lide.

Det var nemt at arbejde med malingen, og jeg havde faktisk forestillet mig, at det ville være langt mere besværligt end det var. Jeg har kun givet det et enkelt lag, men vil gerne give det et mere. Jeg kunne simpelthen bare ikke vente så længe med at vise jer resultatet, og da jeg er alene med Alfen de næste 4-5 dage vidste jeg, at jeg blev nød til at gøre værelset ‘beboeligt’ inden det skal males igen.

Først får I lige lov til at se, hvordan det så ud før:

IMG_2415IMG_2417

Farven er meget mørk når man først påfører den, og tørrer derefter meget lyst op.
Her kan I fornemme hvordan den ændrer sig undervejs:

IMG_242352FEF3EE-E33D-4F7E-ABD6-B3FDAE898B28IMG_3961.JPG

Og så til sidst med møbler, og uden afdækning og stiger:

IMG_2468IMG_2474IMG_2465IMG_2478IMG_2482IMG_2489

Og til aller aller sidst får I også lige et før- og efterbillede ved siden af hinanden:

 

Hvad synes I om det nye look? Jeg er vild med det, og føler det har skabt en lidt roligere stemning på værelset.

Hvis I har spørgsmål skal I ikke tøve med at spøge! Og hvis I har mere tekniske spørgsmål til maling/farver etc, så er der både mulighed for at ringe og chatte med de søde mennesker hos malgodt.dk!

Tak fordi I læste med!

 

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

2 kommentarer til “Kalkmaling på børneværelset

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: