Handler det bare om følgere og sponsorater?

Så altså.. jeg har tænkt meget over det her de seneste måneder.. hvad handler det her instagramming og blogging egentligt om?

Jeg elsker det.. jeg elsker at tage billeder, jeg elsker at se smukke billeder, jeg elsker de fine beretninger, jeg elsker fællesskabet med mennesker der deler mine interesser.. men hvad handler det egentlig om?
Handler det om smukke billeder? Perfekte hjem? Velklædte børn? Eller noget helt andet? Hvad er det der gør, at jeg bruger så meget tid på Instagram, og på bloggen?

Handler det om følgere, om at blive set? Om sponsorater? Handler det om anerkendelse? Er det en konkurrence?
Til tider føler jeg mig som en dårlig mor og ægtefælle, fordi jeg bruger så meget tid på disse medier. Men hvorfor gør jeg det?

Jeg har tænkt og tænkt.. vendt og drejet det.. hvad er det der driver mig? Hvad driver alle de andre smukke profiler og blogs – og ikke mindst: menneskerne bag?

Det startede enkelt! Jeg blev mor. Alfred kom til verden, og jeg var ved at sprænges af stolthed! Jeg havde lyst til at vise ham frem til alle! Jeg kunne faktisk ikke lade være! Hvis du er mor, så kender du måske følelsen.. det lille mirakel.. det er for fantastisk til at holde for sig selv!

Jeg delte billeder i tide og utide af min lille Alf og det absolut bedårende tøj og legetøj til min lille guldklump! Det var ikke til at stå for!

Jeg fik hurtigt bekendtskaber herinde.. Primært mødre, som jeg gætter på, følte det samme som mig; stolthed!

Jeg blev hurtigt grebet, og jeg begyndte at finde stor inspiration på Instagram!
Jeg har faktisk altid elsket at tage billeder! Jeg fik mit første kamera i konfirmstionsgave, og kort tid efter vandt jeg en lille fotokonkurrence! (Dengang var det ikke så udbredt at tage billeder på den måde, så jeg havde gode chancer).
Da jeg blev student fik jeg mit spejlreflekskamera af min daværende kæreste (som i dag er min mand!). Jeg tog en masse (!!!) billeder! Billeder af blomster, af smykker, af knagerækker – you name it! Dengang var Instagram ikke udbredt på samme måde som i dag, og jeg følte ikke rigtigt at mine venner på Facebook gad se på mine kreative billeder (eller hvad man skal kalde dem). Efterhånden blev kameraerne på telefoner bedre og bedre og mine kreative billeder gik i glemmebogen.

Da jeg startede min Instagramprofil op, blev jeg hurtigt inspiret, og jeg fik lyst til at tage billeder igen! Jeg elskede følelsen af at kunne dele billeder med andre, som faktisk går op i motivet og tankerne bag! Og det gør jeg stadig!

Jeg elsker at være en del af en platform, hvor man har ligesindede, som går op i, om det er et godt billede, om billedet fortæller en historie, om mit barn har lært at kravle, har ondt i maven eller bare ser mega sød ud på det her billede!

Men det er også let at lade sig rive med.. hvor mange følgere har jeg? Hvor mange likes får jeg? Hvor mange sponsorer har jeg? Og pludselig ender man med at fokusere på de forkerte ting.. ikke på de mennesker og den dejlige stemning der er, men på tal og udbytte..

Jeg har ikke en blog eller indtagramprofil med et hav af følgere.. jeg har heller ikke ret mange sponsorater.. og det irriterede mig helt vildt på et tidspunkt! Jeg kiggede på de andre jeg har fulgt herinde længe, og så hvordan de fik succes og aftaler i hus gang på gang! Jeg følte mig som en fiasko! Som om jeg ikke ‘kunne finde ud af det’, og som om det jeg gjorde/gør ikke var godt nok.

Men jeg har tænkt og tænkt.. det her med at blogge og tage billeder.. det er virkelig noget jeg elsker! Det gør mig glad, det udvikler mig, det giver mig nye bekendtskaber, det inspirer mig og giver mig ideer! Jeg elsker det! 

Jeg bruger rigtig meget tid og mange kræfter, men på en eller anden måde avler det bare idéer, overskud og glæde!

Jeg synes det er sjovt at tage billeder, og jeg øver mig virkelig I at blive god til det! Og det er det der er vigtigt for mig! At jeg gør noget som jeg elsker og får energi og livsglæde af! Jeg synes det er sjovt fordi jeg kan dele de billeder, tanker og følelser der betyder noget for mig, med andre som værdsætter det! Og selvfølgelig er det sjovt at få lov at dele med så mange som muligt! Men det vigtigste for mig er, at det jeg gør, gør mig glad og jeg kan mærke mig selv i det!

Så derfor; TAK! Tak fordi du læser det her! Tak, hvis du følger mig på Instagram! Tak hvis du værdsætter mig, mine billeder og skriverier!

Det gør mig så glad og taknemmelig!

TAK! 🖤

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: