Få succes på Instagram

Jeg får jævnligt stillet spørgsmålet ‘Hvordan får jeg flere følgere?‘ på Instagram. Nu er det jo ikke fordi jeg selv har nogen særligt stor skare af følgere, men jeg vil alligevel gerne komme med mit bud på, hvad jeg selv synes har hjulpet mig på vej, og hvilke overvejelser jeg synes man bør gøre sig!

Find et tema
Først og fremmest synes jeg det er vigtigt at tænke over, hvad det er man vil med sin profil. Find nogle få emner eller temaer, som du gerne vil have din profil skal indeholde. Du kan altid udvide det lidt med tiden.

Tænk over hvilken slags følgere du ønsker
Instagram er for mig blevet en stor  og hobby som betyder meget for mig! Jeg har fået bekendtskaber, som betyder meget, jeg får lov at udfolde mig kreativt og på respons af andre dygtige mennesker! Jeg udvikler mig hele tiden, og jeg elsker den konstante strøm af inspiration mediet medbringer!

Derfor er det også rigtig vigtigt for mig, at have følgere der faktisk interesserer sig for det jeg ligger op! Jeg er personligt ikke til followtrains, ‘follow for follow’- aftaler og andre lignende tiltag, for jeg mener ikke at det bringer nogle ærlige følgere med sig – men det er jo en smagssag, og igen handler det jo om at gøre op med sig selv hvad der er vigtigt for en! Konkurrencer kan også give et skub på vejen, men husk, at det også vil medføre nogle passive følgere eller følgere som forsvinder igen, så gør det med måde!

Find din egen stil
Det er meget forskelligt hvad folk kan lide på Instagram! Der findes både upolerede profiler, som giver et ærligt indblik i hverdagslivet, der findes de smukke ‘bo bedre’ kontoer, der findes dem der laver eventyrlige opstillinger med flyvende blomster, glimmer og vilde effekter og så er der en masse derimellem! Instagram har noget for enhver smag, så find ud af hvad det er du gerne vil bidrage med, og hold fast i det – der er helt sikkert nogen der kan lide det! Der er ikke noget bedre end at komme ind på en profil, som bare emmer af personlighed! Det er okay at få idéer fra andre, men prøv at gøre det til dit eget!

Sørg for at poste jævnligt
Find et niveau der passer til dig. Er det 1 billede om dagen, 3 om ugen eller noget andet?

Lav en indbydende og sigende bio
Det første man ser når man kommer ind på din profil er din bio, som er den lille tekst der står lige under dit profilbillede. Skriv på en nem og overskuelig måde, hvad din profil handler om. Hvis der kommer en ind på din profil med samme interesser vil det få dem til at kigge videre. Vær gerne lidt kreativ!

Vær aktiv!
Lad være med at følge gud og hver mand, men vælg dem du gerne vil følge med omhu, og kommenter og like deres billeder når du synes der kommer noget godt, og du har noget at bidrage med! Det er så dejligt når nogen giver sig tid til at kommentere og like, og det skaber en god og rar stemning!

Find nogen at sparre med
egentlig er det jo ikke noget som direkte giver følgere, men det er guld værd at have nogen at sparre med! Nogen som er nogenlunde samme sted som dig, og som gerne vil nogenlunde det samme som dig! Det er så fedt at have nogle at sparre med om alle de forskellige problemstillinger, op- og nedture man må igennem.

Gør opmærksom på dig selv!
Når du har fået bygget en profil op handler det jo i bund og grund om at gøre andre opmærksomme på dig. Jeg falder indimellem over kontoer, hvor jeg tænker ‘hvordan kan du ikke have flere følgere?’. Prøv at tænke lidt kreativt over, hvordan du kan gøre opmærksom på dig selv, så folk finder dig. Det er ikke nemt, men der er sjældent en nem vej til succes!


Jeg håber I kan blive hjulpet på vej af mine tanker og råd – og kommenter endelig, hvis I har andre gode ideer eller råd!

Tak fordi I læste med!

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: