Alfens køkken

Indeholder reklame

Jeg tror ikke jeg har hentet alfen en eneste gang i vuggestuen, hvor han ikke har leget med køkkenting. Han elsker det! Herhjemme går han altid i køkkenskabene og finder alverdens udstyr, så for et par måneder siden fik han et lille legekøkken fra Sebra.

Indtil nu har han ikke haft noget legemad eller udstyr til det, men i dag fik vi en fin pakke fra Avaville med nogle fine sager til. Han har leget med det lige siden, og det er virkelig en af de aller bedste legeting han har! Så hvis I sidder og grubler over hvad jeres små skal have i julegave, og I ikke har et legekøkken og legemad, så kan jeg kun anbefale dét!

Køkkentilbehøret er fra Bloomingville, og der er to forskellige pakker. Den ene indeholder et lille spækbræt, en kniv og 5 forskellige frugter, og den finder I her. Den anden pakke indeholder en lille gryde med låg, en stegepande, en kniv, en ske og en spatel, og den finder I her. Det hele er i træ, og frugterne har velcro på, så de små nemt kan skille dem fra hinanden og samle dem igen. Sættene koster 195 kr./stk. så det er et perfekt prisleje, hvis man lige mangler nogle gode ønsker at dele ud til familien!

 

Tak fordi I læste med!

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: