Puslehjørne | Part I

Indeholder reklame

 

Jeg har på opfordring af nogle af jer søde følgere lavet et nyt puslehjørne til Alfen! Det gamle var hverken indbydende for ham eller os, og det var vel det man kan kalde en ‘øjenbæ’  i vores soveværelse.

Nu er jeg endelig nået så langt med projektet, at jeg kan vise jer den første del! Der mangler stadig nogle små deltaljer, så derfor kommer der en opfølgning senere.

Puslebordet
Det smukke puslebord fra Ollie s Out gør sig virkelig godt i vores soveværelse! Det er ikke bare et puslebord, men et smukt møbel, og det emmer af nordisk luksus. Jeg er vild med de simple linjer og den lyse farve – selvom det også er virkelig smukt i den mørke farve!

Det fylder ikke ret meget, men har alligevel en god rummelig skuffe og en hylde med plads til masser af opbevaring.

Vi har ekstra bleer, vådservietter, sutteflasker, sutter og nogle andre småting i skuffen, og der er rigelig plads!

Puslepude og tilbehør
Puslepuden
Det har været mit mål at skabe et roligt, drømmende puslehjørne, og det første brand der faldt mig ind var Bonét et Bonét. Her finder man om noget sted et smukt og drømmende univers, og den smukke puslepude med hortensia blade på er simpelthen så smuk! Jeg har seriøst lyst til at købe alt i det print!

Stofbleer
Siden jeg første gang prøvede stofbleerne fra Bonét et Bonét har jeg aldrig brugt andre, for de er simpelthen så bløde og lækre, at man selv får lyst til at bruge dem som nusseklude! De kommer i en række smukke dæmpede farver, og jeg skal helt sikkert have et kæmpe lager af dem når vi engang skal have nummer 2!

Vaskeklude
Alle der har børn ved, at det altid er godt med en vaskeklud ved hånden, og Bonét et Bonéts er både pæne, bløde og brugbare. Vi bruger dem oftest når Alfen er i bad, og han stornyder når man vasker ham på ryggen!

Uro
Den fine stjerneuro er også fra Bonét et Bonét , og den er virkelig så fin! Den er bestemt med til at skabe et drømmende udtryk, og jeg har virkelig lyst til at lave en hel himmel af stjerner – ville det ikke være smukt?

Bladophæng
Det smukke bladophæng fra @lilleoktober  passer så fint sammen med puslepuden, og Alfen skal altid liiiige have fat i den når han skal skiftes! Når Alfen engang skal være storebror kommer det også til at være perfekt på aktivitetsstativet!


Børste
Jeg har sjældent oplevet en så blød børste som den fra Lunilou, og ud over at den er så blød så Alfen går og aer sig selv med den, så er den også bare virkelig smuk!

Plejeprodukter fra Vølve
Når det kommer til plejeprodukter til Alfen, er jeg ret sart! Jeg har ikke lyst til at proppe ham med unødvendige kemikalier, og det skal samtidig være noget der virker på hans sarte og lækre babyhud! Vølve har lavet en babyserie til de små, som både er pæn at have stående, og som opfylder mine krav – og så er produkterne oven i købet økologiske. Der er 3 produkter i serien, og det er faktisk de eneste produkter jeg bruger til ham! Der kommer en lille beskrivelse af hvordan vi bruger produkterne herhjemme herunder.

Baby Olie
Nogle vil måske mene Alfen er for gammel til babyolie, men nej! Hvis der er noget han elsker, så er det en gang blid massage med den lette olie inden sengetid! Det er ved at være en fast del af aftenrutinen at vi tager tøjet af, numsen får lidt luft og hans får en afslappende massage inden ble og nattøj kommer på! Det får ham virkelig til at slappe af, og jeg kan rigtig godt lide at olien er så let og tørrer hurtigt ind, så han slet ikke er ‘klistret’ når nattøjet skal på.

Den er også rigtig god til at putte i badevandet, især til den tørre vinterhud på denne årstid!

Baby salve
Jeg tror alle der har børn har stået med en lille rød numse på et eller andet tidspunkt! Alfen har det ikke så meget som han har haft, men det sker stadig ind imellem, og jeg har virkelig ledt længe efter et godt produkt. Det har jeg endelig fundet! Salven er ikke hvid, tyk og klistret, men behagelig at smøre på, og den har virket så godt på Alfen!

Ud over at være god til røde numser er den også virkelig god til de tørre kinder her i vintertiden!

Shampoo
Alfen elsker at være i bad! Han nyder det, og han kan sidde i sit lille badekar og lege rigtig længe! Den milde shampoo er skøn at bruge, og den har en praktisk pumpe, så Alfen også selv kan være med til at tage shampoo i håret – han elsker når han får lov at være med og hjælpe til! Og så gør det jo heller ikke noget at den er pæn at have stående på badeværelset!

 

Hvad synes  I om puslehjørnet indtil videre?
Jeg håber I har fået en masse gode idéer og føler jer inspirerede!

 

Tak fordi I læste med!

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: