Et børnehjørne i soveværelset

Indeholder reklame

Som mange af jer ved, så sover Alfen stadig i vores soveværelse. Det er en bevidst beslutning vi har taget, fordi det, som det har set ud indtil nu, er den løsning der giver os alle mest og bedst søvn. Desuden har jeg ikke følt han har været klar til at sove selv, så det spiller naturligvis også ind.

IMG_1204

Det at have en børnehjørne i soveværelset er, hvis man godt kan lide at have det pænt, til tider en udfordring. For mig har det været vigtigt både at have fokus på funktionalitet, tryghed og at det skulle passe ind i vores soveværelse.

IMG_1056IMG_1059

For nyligt fik vi en ny tremmeseng, både fordi den gamle som havde været flere børn igennem var faldefærdig, men også fordi jeg virkelig ønskede mig en pæn seng, som ville gøre sig godt inde i soveværelset.
Vi endte med en fin Smallstuff tremmeseng fra Lifetime Kidsrooms. En super pæn og klassisk seng, som er nem at have med at gøre. Den var nem og enkel at samle, og min mand kommenterer ofte på hvor stabil den virker. Anders eller jeg kan uden problemer sætte os med op i sengen og læse eller putte, og det er et stort plus for mig!

Jeg er så heldig at jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer til hele shoppen på www.lifetimekidsrooms.dk20%. Koden hedder “vinter18” og gælder i hele vinterferien (uge 7).

IMG_1190

Alfen har sovet med høje sider på sin tremmeseng indtil nu, og det har fungeret fint for os alle, så derfor startede vi også med det. Vi har dog også valgt at få en lav side med, så den tester vi af lige nu. Alfred er henrykt over selv at kunne kravle ind og ud af sengen, og jeg finder ham flere gange dagligt siddende med en bamse og en bog og hygge i sin seng.

Vi tænker at prøve det af i en uges tid, og så må vi se om det er for tidligt eller ej. Uanset hvad skal vi nok få glæde af den, og med en kort fyr som elsker tryghed tror jeg tremmesengen bliver relevant et godt stykke tid endnu.

IMG_1194IMG_1192

Jeg er nysgerrig efter at høre hvornår jeres børn stoppede med at bruge sider på tremmesengen? Jeg ved der er flere der allerede skifter til juniorseng når de er op Alfreds alder, men er der nogen der, som os, har planer om at bruge/bruger tremmesengen i lang tid?

Tak fordi I læste med!

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: