Grå vægge i stuen

Som overskriften indikerer, og som den skarpe følger allerede har opdaget, så har vi malet alle væggene i vores stue grå.

Jeg har fået en masse (!!) beskeder med spørgsmål til farvekode, om farven er sådan eller sådan i virkeligheden osv, og jeg er bare så glad for at I kan lide resultatet!

Vores vægge var simpelthen så grimme før! Mærker efter møbler der har  hængt på væggene, ridser, lappede huller og en klam gullig farve var hvad der var på de fleste vægge. Endelig fik jeg overtalt Anders til at vi skulle gøre noget ved det, og jeg havde aldrig drømt om at jeg skulle blive så glad for at male! Desværre har jeg, i min iver, glemt at tage før-billeder, men jeg giver jer hermed tilladelse til at forestille jer det værste.. for det var virkelig slemt!

Resultatet derimod er vi så glade for! Vi var spændte på om det ville virker for mørkt at male hele stuen, men det er det på ingen måde, og vores hvidmalede gulve og dører gør, at der kommer en smuk kontrast og de gamle dører bliver fremhævet på en helt speciel og god måde!

Farven vi har malet med hedder Moon 4D (Du kan finde malingen her. Husk du selv skal vælge farve.) og er købt hos Røverkøb.

Vi malede også paneler og dørkarme, det trængte mindst lige så meget som væggene, og med et nymalet hvidt gulv var det et must! Til karmene brugte vi en Silver træmaling i hvid med høj glans; den kan du finde her.

Og her er så resultatet:

 

Tak fordi I læste med, og husk at I altid må spørge, hvis I har spørgsmål!

 

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: