Nyt sofa cover fra Comfort Works

Indeholder reklame

IKEA Söderhamn sofaen
De af jer der følger med på Instragram ved, at jeg i foråret fik fingrene i en fin brugt sofa; nemlig den populære IKEA Söderhamn sofa.

En af grundende til at jeg valgte den sofa er, at man kan få alverdens smukke betræk til den (se lige et udvalg, og det er endda kun dem til Ikea Söderhamn), og jeg elsker idéen om at man kan få en ‘ny sofa’ uden at skifte sin sofa ud. Det er miljøvenligt og jeg kan godt lide idéen om at vi kan bruge denne sofa uanset hvilken stil jeg så beslutter mig for.

Comfort Works Sofa Covers
Jeg har været så heldig at få et nyt sofa cover fra Comfort Works. Det kom ind af døren igår, og i dag brugte Anders og jeg 20 minutter på at skifte det gamle ud med det nye – pære nemt, men det har virkelig gjort meget! Jeg føler faktisk vi har fået  ny sofa!

Betræk til mange forskellige typer sofaer
Comfort Works laver betræk til mange forskellige IKEA sofaer og stole, og der findes virkelig mange valgmuligheder, både i forhold til farve og materiale. I kan se hvilke modeller de laver betræk til her.

Mit valg af farve og materiale
Jeg har valgt en lys farve, lidt mere til den beige side end det originale betræk. Betrækket er fra serien ‘Luna’ som er en serie i hør der findes til et hav af forskellige modeller af sofaer og stole. Materialet er virkelig blødt, men også tykt og lækkert i kvaliteten. Jeg har valgt at få ‘slæb’ på, så man ikke ser benene foran, men Comfort Works tilbyder også andre typer ben til sofaen, hvis man fx hellere vil have ben i træ. Betrækket jeg har valgt hedder Luna Flax og I kan finde det her.

Hele processen har været så nem og professionel, man får nemt og hurtigt gratis farveprøver på alle de stoffer man synes er interessante og hvis man er i tvivl om noget er der god service og vejledning!

Nyt betræk – nyt look
Da vi havde sat det nye betræk på sagde jeg til Anders, at jeg allerede havde lyst til at købe et mere (åh, måske et i velour, og så med træben?), bare fordi jeg elsker at man kan skifte look så nemt og hurtigt uden at skifte møblet ud.

Betræk der (nemt) kan vaskes
En anden ting jeg elsker ved denne sofa er, at det er virkelig nemt at tage betrækket af og vaske det. Det har jeg virkelig gjort brug af mange gange, I ved, jordbærfingre og chokolademund fra ens søn og ølpletter fra ens mand kan forekomme 😉

Jeg har fået så mange henvendelser omkring vores sofa siden jeg købte den, og som jeg også har skrevet til jer alle sammen individuelt, så er jeg bare så glad for den, og så glad for at have fundet en lys sofa der så nemt kan vaskes, så det rent faktisk er muligt at have den, selvom man har små børn.

Resultatet
Og så til det sjove, nemlig billederne. Sådan her endte det med at se ud med det nye betræk, og jeg elsker det! Hvad synes I?

Billede 22-09-2018 15.21.55Billede 22-09-2018 15.36.09Billede 22-09-2018 15.23.45Billede 22-09-2018 15.25.31Billede 22-09-2018 15.25.11Billede 22-09-2018 15.22.16Billede 22-09-2018 15.35.56Billede 22-09-2018 15.21.19

Tak fordi I læste med!

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: