En personlig spisekrog

Indeholder reklame

Hvor finder jeg inspiration til indretning?
Jeg bliver ofte spurgt hvad der inspirerer mig og hvor jeg finder inspiration til vores hjem. Egentlig er det svært at svare på. Jeg ser konstant inspirerende hjem, både på Instagram, Pinterest men også i virkeligheden. Nogle gange ser jeg et møbel på et loppemarked som giver mig en idé, nogle gange ser jeg et møbel i et helt nyt katalog. Jeg føler ikke jeg leder efter bestemt inspiration, men jeg bliver inspireret på så mange måder i så mange forskellige situationer.

Stuens hjerte
En af de ting jeg synes er med til at skabe en personlig stil er at mixe nyt og brugt. Et af mine favoritsteder i vores stue er vores spisebord. Det er her familien samles hver dag, morgen og aften, før og efter en dag væk fra hinanden. Det er her vi lytter til hinanden, snakker sammen og nyder den sjældne intime familietid sammen.

Sådan har jeg gjort mit spisebordsområde personligt
Det er ingen hemmelighed at jeg har en svaghed for stole, og vi har efterhånden lidt forskellige omkring spisebordet. Nogle synes det ser rodet ud, men jeg synes det er med til at skabe den personlighed og varme som jeg godt kan lide i et hjem. Vi har alle sammen hver vores ynglingsstol, og det gør det kun mere hyggeligt.

Mit seneste fund er denne lækre bambusstol fra Møbelkompagniet. Den binder de andre stole så godt sammen ved at kombinere det lyse bambus og sorte metal, og det er allerede blevet ‘fars stol’.

Lige nu kan I spare 10% hos Møbelkompagniet med koden ‘majasode’.

Skærmbillede 2018-10-11 kl. 14.49.40

Ud over forskellige stole, så er jeg også blevet rigtig glad for at bruge dug. Det er en nem måde at skabe et elegant og simpelt look, og det går godt sammen med de forskellige stole. Jeg er især glad for duge i hør, og denne naturfarvede dug er min favorit for tiden.

IMG_9859

Loppefund er irriterende
Jeg tror ikke der er noget så irriterende som når nogen har fundet det perfekte loppefund.. for så kan man jo ikke bare lige gå ud og få et magen til. Og selvom det er en del af charmen ved loppefund, så kan jeg godt lide at det med at mixe spisebordsstole ikke nødvendigvis kræver smukke loppefund, men også kan gøres med produkter som vi alle kan få fingrene i uden at blive upersonligt. Den sorte stol er et af de irriterende loppefund, men de to lyse stole er faktisk udsalgsfund fra Ellos.

IMG_9861

Sådan ser det ud
Sådan her ser det ud, vores spisebordsområde. Jeg går og overvejer at male bordet sort, ligge en plade i permanent og udvide min stolesamling, for I ved, man kan aldrig få for mange stole, og jeg bliver aldrig færdig med at lave om i vores hjem.

Tak fordi I læste med, tak for inputs, inspiration og fordi I bliver ved med at synes det er sjovt når jeg laver om. I gør det endnu sjovere!

Tak for jer!

XoXo

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: