1, 2, 3 og væk med børneeksem

De af jer der har fulgt med på Instagram ved, at Ellie har kæmpet med børneeksem siden hun var knap en måned gammel.

Både læge og sygeplejerske anbefalede Decubals 70% fedt creme, og hvis det ikke hjalp skulle vi ud i en hormoncreme, og ærlig talt, så synes jeg det føltes helt forkert, især når hun er så lille.

Jeg lavede et opslag på Instagram og spurgte om råd og erfaringer, og min indbakke bugnede med beskeder fra søde følgere der ville hjælpe. Det var så dejligt!

Der var et par der skrev om det naturlige produkt, Kræs babybad, som er noget man putter i badevandet. Jeg besluttede at det var værd at prøve, når det nu var helt naturligt. Vi fulgte anvisningerne (vi startede ud med den variant med kokos, fordi Ellie var meget tør, men nu bruger vi begge varianter lidt på skift), badede hende hver dag, duppede hende tør og smurte hende ind i creme bagefter. Der var virkelig mange der anbefalede en creme fra A-Derma, så efter et stykke tid med Decubal uden resultater besluttede jeg mig for at give den en chance, og det viste sig at være den helt rette kombination for os.

 

Sådan så hun ud en uge før vi startede behandlingen. Det kan måske være svært at se, men det var stort set over alt på overkroppen, og til sidst nåede det hele vejen ned at benene også. Selv rundt om øjnene og inde i ørene.

Allerede efter et par bade med Kræs Babybad begyndte hendes rødmen at aftage, og mens vi stadig brugte Decubal havde hun ‘kun’ tør hud. Hun lignede jeg-ved-ikke-hvad, skallede over alt på kroppen, men rødmen var væk! Da vi skiftede Decubal cremen ud med den fra A-Derma skete der pludselig mere, og jeg tror vi i løbet af 14 dage havde hendes bløde babyhud helt tilbage. Derefter trappede vi badene ned til hver 2. dag, så hver 3. dag osv.

Sådan her så hun ud efter et par bade.

 

Når hun har været meget ude på de rigtig kolde dage kan man se det er på vej tilbage, og så øger vi intervallerne mellem badene, men alt i alt har vi stort set fået det helt væk.

Det er simpelthen så fedt, og siden I var så mange der kæmpede med eksem besluttede jeg mig for at jeg ville dele det her med jer alle, selvom jeg godt ved det ikke er sikkert alle reagerer på samme måde.

 

Sådan ser hun ud nu. Helt fin og blød, lige som det er dejligst med små babyer.

Jeg håber det vil komme nogle af jer til gavn, for ærlig talt var det hjerteskærende at ens lille baby som burde føles helt blød og lækker i stedet føltes som et sandpapir, og var enormt generet af det!

Tak fordi I læste med!

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

2 kommentarer til “1, 2, 3 og væk med børneeksem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: