Familiens hjerterum

Indeholder reklame

Hvis I følger med på Instagram har I måske bemærket at der er sket en del i familiens hjerterum, nemlig vores stue! Bl.a. nye møbler fra Sofakompagniet, VIA Copenhagen og et smukt vitrineskab i jern fra Direkte Import.

Jeg elsker når der sker forandringer, og jeg elsker at tage udfordringen op at få et hjem med børn til at se pænt ud, samtidig med at der skal være plads til de små. 

Nye møbler fra Sofakompagniet
Der er rykket flere møbler ind fra Sofakompagniet, et brand som jeg længe har fulgt tæt, fordi jeg synes de gør det virkelig godt! De har nogle enormt smukke møbler af høj kvalitet og til en rigtig god pris!
Derudover har de mulighed for at man kan designe sine egne møbler og give det et personligt præg, og det synes jeg er vildt fedt! 

Vores nye sofa hedder Rover, farven hedder Todd Grey Brown, og benene er Smoaked Oak. Jeg havde faktisk en drøm om en rustfarvet sofa i velour, men min kære mand var ikke nem at overtale, så vi endte med Rover, og vi er så glade for den! Man sidder godt og ret i den hvilket var et must, fordi Anders har virkelig mange rygproblemer! Jeg er helt vild med at farven ikke bare er grå, men har en varm tone med et brunt skær.

 

Lænestolen Louis, et møbel jeg har drømt om sååå længe, og nu hvor den er her fatter jeg ikke vi kunne leve uden! Vi kalder den ‘morfar stolen’ for det er sådan en stor dejlig stol med plads til alle børnene på skødet og man kan også snilt tage sig en morfar i den! Jeg elsker at sidde i den, og Ellie og jeg bruger mange gode timer på amning og hygge lige dér! 

 

Logan er den sidste tilføjelse fra Sofakompagniet. Et smukt rundt spisebord i Smoaked Oak. Det er nemt at vedligeholde, slet ikke sart (det er et kæmpe plus når man har børn) og så elsker jeg den måde et rundt bor kan samle folk på! Jeg sparer en masse vask af duge, for dét bord er smukt nok i sig selv, det behøver ingen dug! 

 

Børn i stuen
En af de ting der er meget vigtige for mig når jeg indretter, især i stuen, er at der er plads til børnene. Børnene har hver deres lille Nofred stol ved sofabordet, og Alfred elsker at han har sin egen lille plads der. Begge børn har en stol ved spisebordet og der står et lille dukkehus, som er så fint at det bestemt er en stue værdig, og Alfred elsker at lege med det. Til sidst har de et lille skab i børnehøjde, hvor det legetøj der bliver brugt mest ligger. Det er nok den løsning jeg er aller mest glad for i forhold til børnene, det giver mig mulighed for at rydde stuen og sørge for her er pænt, men Alfred kan alligevel til hver en tid komme til hans legetøj når han vil.

 

Et nyt hjem til mit stentøj
Jeg har en stor svaghed for stentøj, og i takt med at samlingen er vokset har jeg længe gået og drømt om et stort smukt vitrineskab.

Den drøm er endelig gået i opfyldelse med dette store smukke vitrineskab i jern fra Direkte Import. Det er simpelthen bare så lækkert, super rummeligt, perfekt størrelse og kvaliteten er i top helt ned til magnetlukningen i lågerne.

Hvis jeg nogensinde skal bruge mere opbevaringsplads til stel og stentøj vil jeg helt klart gå til Direkte Import, der er simpelthen et mega stort og lækkert udvalg af vitrineskabe, både i metal og træ, til virkelig fornuftige priser!

 

Første klasses håndværk fra Via Copenhagen
Kære VIA Copenhagen sendte mig lige før jul en overraskelse,  nemlig vores nye sofaborde. VIA Copenhagen er en dansk virksomhed som producerer møbler på deres eget værksted i Præstø. De kan virkelig deres kram, og jeg har truet dem med at flytte ind på værkstedet, for jeg gad faktisk godt have nærmest alt hvad de laver! Det er håndværk på højt plan og hvis man køber sit møbel fra herfra er der med garanti mulighed for at være med i beslutninger og personliggøre sine møbler – jeg er virkelig stor fan!

Troels fra VIA Copenhagen har lavet bordene specielt til mig, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået en så fin gestus. De er helt vildt smukke, og det er så smart til vores lille lejlighed at man kan skubbe dem lidt ind under hinanden så de ikke fylder så meget, men alligevel kan trække dem lidt væk fra hinanden når vi er mange. Så selvom de er meget anderledes end det bord jeg drømte om, så er jeg blevet glad for dem, og de er med til at skabe et personligt og varmt udtryk i vores stue.

 

Den lille detalje og store forskel
Den sidste lille detalje jeg vil fortælle om, er en lille detalje som har gjort en kæmpe forskel i stuen, nemlig vores radiatorskjuler fra Røverkøb. Der er ikke meget andet at sige om den end at den er helt vildt smuk, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har fået sådan en for længe siden! Og nååh ja, så ønsker jeg mig en til både soveværelset og børneværelset også!

 

 

Nye drømme og idéer
Jeg har altid idéer og drømme til min bolig! Jeg er ikke typen der går så højt op i nytårsforsætter, men jeg har faktisk besluttet mig for at 2019 skal være året hvor jeg bliver bedre til at springe ud i nye ting! Vælge mere med hjertet i stedet for med hjernen! Tage de sjove valg frem for de praktiske, hvis jeg føler for det. Kan I mærke hvor jeg vil hen? Nemlig! Jeg ønsker mig stadig en orange veloursofa!  Et møbel med et statement og med personlighed! Pt er det de her to (øverste fra Sofakompagniet, den nederste fra Broste Copenhagen) jeg har drømmer om, og jeg skal nok få manden overtalt.. tror jeg nok!

125603194294_astha_3seater_1760x880grey_v1flot-velour-sofa-i-farven-caramel-brun---31000015-fit-2000x2000x75

Derudover har jeg også stadig en drøm om det der for mig er det perfekte sofabord, det her smukke ovale bord fra smukke VIA Copenhagen, som jeg synes ville komplimentere en orange sofa meeeeega godt! 

via_120x60_ellipse_whiteoil_1024x1024

Jeg drømmer om nye spisebordsstole, øverst på ønskelisten står de her fra Findahls.

skærmbillede 2019-01-16 kl. 22.52.46

Jeg drømmer om at børnene skal have ens høje stole fx de her skønheder fra Budtz Bendix!

 

Jeg drømmer om et lækkert gulvtæppe under sofaen, en gulvlampe til min lænestol og om en smuk lys farve på væggene.

Ja, drømme og idéer er der nok af, men indtil nu er jeg bare så glad for at vores families hjerterum konstant kommer tættere på at være perfekt, og at vi er nået så langt som vi er! Vi elsker at være her, vi bruger meget tid sammen her, og jeg stornyder at være herhjemme på barsel!

Tusind tak fordi du læste med!

 

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: