So last season

Som nogle af jer måske har bemærket, så er jeg begyndt at vise lidt af min egen garderobe frem på Instagram i ny og næ, og i den anledning tænkte jeg, at jeg ville fortælle jer lidt om et super fint og mega lækkert koncept.

EDIE er et nyt outlet koncept som sælger kvalitetsvarer fra tidligere sæsoner nedsat med 40-70%. Fine og lækre sager som stadig er absolut lækre og aktuelle, men som pga. de nyere kollektioner ikke længere kan finde plads i butikkerne. Varerne bliver omhyggeligt udvalgt af Christina som har butikken, og der er noget for enhver smag.

På denne måde gavner EDIE både os som gerne vil have lækre sager og brands til gode priser men også miljøet!

Der er klart mest tøj i butikken, men der er også sko, accessories og boligtilbehør, så hvis du som jeg godt kan lide at have lidt færre men til gengæld lækre sager både i hjemmet og garderoben, så kan jeg kun anbefale jer at slå et smut forbi denne lækre shop.

EDIE har en stor lækker fysisk butik i hjertet af København på Kompagnistræde 10, men lige her finder du også deres lækre webshop.

I kan bl.a. finde mærker som 2NDDAY, Custommade, Gestuz, Hofmann, Stig P, Sissel Edelbo, Bruuns Bazaar og Neo Noir, som er nogle af mine favoritter.

Herunder kan I se lidt af det jeg har udvalgt fra EDIE.

 

 

Tak fordi I læste med!

xx

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 22.35.46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: