For the love of linen

Sponsoreret indlæg

Et af mine absolut favorit tekstiler er hør. Ud over at hør er enormt pænt, især er jeg vild med det stenvaskede krøllede look, så har det også en masse gode egenskaber som fx at være varmeregulerende og enormt slidstærkt.

For en måneds tid siden dumpede en pakke fra en lille Litaunsk familievirksomhed, som hedder LinenMe ind af døren. Inga, som er stifter af virksomheden brænder for at lave hør tekstiler som er slidstærke og som kan bruges igen og igen og som passer ind i et stilfuldt hjem som vægter kvalitet og æstetik.

Når jeg indretter mit hjem, tænker jeg meget over hvordan jeg kan indrette simpelt og stilrent men stadig få det til at se hyggeligt og indbydende ud.
En af de ting jeg elsker ved hør, er at det netop har en egenskab til at se simpelt ud, men med dets krøllede og bløde look samtidig formår at skabe en helt særlig stemning.
Jeg tror ikke jeg ved noget mere hyggeligt og stilet end en sofa i hør med det der krøllede stenvaskede look.

Derfor har jeg også sørget for at der findes hør flere forskellige steder i mit hjem – og jeg har mere på ønskelisten!

Tidløs kvalitet og luksus i soveværelset
Efter 10 år med dobbeltdyne har min mand nu fået en kugledyne, hvilket har betydet at vi begge er gået over til enkeltdyner. Vi har fået de lækreste dyner fra Fossflaskes. De laver dyner med allergivenligt fyld og uden animalsk indhold. Dynerne føles spøde og ‘fluffy’ fuldstændig ligesom en ny dundyne. Anders har fået en forårsdyne, den er lidt tyndere end min, fordi han også har kugledynen, og jeg har valgt en efterårsdyne.

Lagen og sengetøj har jeg valgt i en fin forvasket kvalitet i farven off white. Det er en type med et meget krøllet look, og det betyder også at du aldrig skal bekymre dig o, at skulle stryge, hvis du er en af de typer der finder på den slags 😉 Lagenet har jeg valgt i en stor størrelse så det hænger ud over siderne på sengen, det synes jeg også er med til at give et hyggeligt og indbydende look.

En indbydende og rolig atmosfære i stuen
I stuen har jeg valgt de smukkeste hør gardiner med bindebånd i toppen i en tyk kvalitet. Farven hedder ‘havregrød’ og selvom navnet måske ikke lyder så sexet, så er det en virkelig fin farve som komplimenterer vores lyse indretning rigtig fint. Gardinerne fås i flere forskellige størrelser og hvis du har brug for special mål kan du også skrive til firmaet med en forespørgsel på dette da de fleste produkter bliver syet i hånden.

Gardinerne er som sagt i en tyk kvalitet og holder faktisk lyset godt ude. Man kan heller ikke se igennem, hvilket især er vigtigt for os da vi bor i stueetagen.

Ud over gardinerne har jeg også fået den smukkeste naturfarvede dug som har en fin flosset detalje i kanterne. Den er tyk og lækker i kvaliteten og kan nemt vaskes i vaskemaskinen.

Jeg elsker at have dug på, og når jeg ind i mellem får lyst til et mere hyggeligt og ‘rent’ look i stuen ryger den på uden at jeg er bange for at få pletter på, for jeg har faktisk ikke oplevet noget der ikke gik af endnu – rødvin, solbærmarmelade, kødsovs, you name it, det er gået af.

Mere hør? Ja tak!

Nogen vil måske mene at det kan blive for meget, men jeg har meget mere hør på ønskelisten. Nogle lækre sofapuder og med tiden måske også den drømmesofa i hør jeg altid har ønsket mig. Alternativt har jeg overvejet muligheden for at købe et stort lagen og bruge som et overbetræk på sofaen, og hvis der så senere skulle blive råd til drømmesofaen har man jo bare et eksta lagen til soveværelset. Det ville være et argument der talte til min kære mand.

Jeg har også allerede tilføjet mere sengetøj til min ønskeseddel, for det er det pæneste og lækreste sengetøj vi nogensinde har ejet. Jeg drømmer også om et stort quiltet sengetæppe i naturfarvet hør.

Hørgardinerne vil jeg gerne fortsætte med i vores øvrige rum, for jeg synes virkelig de skaber en virkelig dejlig atmosfære i rummet. Min oprindelige tanke med min gardinvæg i soveværelset var faktisk at det skulle være i hør med små påsyede tørrede blomster. Kan i forestille jer hvor smukt det ville se ud?

Ud over hør i min indretning er jeg også virkelig glad for det i min garderobe. Derfor er der også lidt forskelligt på ønskelisten til mig selv og børnene, bl.a. en hør morgenkåbe, pyjamas, de perfekte vide lyse hør bukser og en god hør maxi kjole.

Støt de små virksomheder

I denne tid er det virkelig vigtigt at vi støtter de små virksomheder, og selvom jeg har fået produkterne i gave mener jeg virkelig fra hjertet at de produkter er alle pengene værd hvis du ønkser noget som er pænt, klassisk og i lækker kvalitet. Et ensfarvet sæt sengetøj i hør går ikke af mode, så det er en god investering som du kommer til at tilbringe mange gode timer i.

Hvad er dit bedste hør-køb?

Til sidst må jeg lige høre om der er nogen på linjen som også elsker hør, og som måske har nogle ting de er glade for som jeg ikke har nævnt? Jeg er sikker på min mand vil være meget taknemmelig for et par ekstra gaveidéer til hans søde kone 😉

Tak fordi I læste med!

xoxo
Maja

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: