For The Love Of Linen Part 2

Indeholder reklame

For et stykke tid siden skrev jeg et blogindlæg om min forkærlighed for det skønneste materiale jeg kender: Hør. Et slidstærkt, praktisk og smukt materiale som jeg ikke kan få nok af. Det begrænser sig ikke til en bestemt kategori, nej nej, det gælder dem alle; tøj, gardiner, sengetøj, møbler, vægkunst osv. J E G E L S K E R H Ø R!

Budgetvenligt alternativ til en hørsofa
Med det på plads vil jeg hurtigt bevæge mig videre, for jeg har nemlig udvidet mit sortiment herhjemme lidt siden sidst. I mit forrige indlæg skrev jeg hvor meget jeg ønsker mig en sofa i hør. Det gør jeg stadigvæk, jeg synes ikke der findes noget mere hyggeligt og pænt end en krøllet hør sofa i en simpelt minimalistisk design. Sådan havde vi desværre ikke råd til i første omgang. Derfor fandt jeg en anden løsning som både var nem, økonomisk og praktisk – især når man har børn.

Sådan ser det ud, vores budgetvenlige svar på en hørsofa. Jeg ved jo selvfølgelig godt det ikke er den perfekte løsning, men jeg synes faktisk det fungerer rigtig godt, og jeg elsker det nye look. Vi har valgt 2 lagener i farven Off White, Crushed som base og tilføjet et par matchende puder i en anelse mere rustikt look, men samme farve.

Det er pludselig blevet meget nemmere at vaske ‘sofaen’, og børnene kan sidde og spise i sofaen uden vi skal bekymre os for genstridige pletter osv. Desuden kan vi, hvis vi skulle få lyst, nemt og billigt skifte farven ud og stadig have god brug af lagenerne – det er nemlig de bedste laguner at ligge på.

Alt efter hvilken sofa man har kan man jo selv ligge, minde og folde lagenerne som man vil, jeg har lagt det lidt ‘rodet’ på med vilje, fordi jeg synes det er lidt hyggeligt i det ellers ret minimalistiske miljø vi har.

Herunder er et par billeder til inspiration fra andre hjem som også har valgt at indrette deres sofa med hørlagener.

what i love | White couch cover, Diy couch cover, Home living room
https://www.pinterest.dk/pin/547257792202043500/
Are white couches family friendly or a no-go zone? | Stuff.co.nz
https://www.stuff.co.nz/life-style/home-property/90928242/are-white-couches-family-friendly-or-a-nogo-zone
love shabby chic of covering a couch with linen sheet. | White living room  decor, Home, Living room makeover
https://www.pinterest.dk/pin/130041507964987931/

Mit absolutte favorit sengetøj
Sidste gang jeg skrev om hør havde jeg netop fået mit første sæt sengetøj i hør, og jeg var og er simpelthen så glad for det at det endte med et sæt mere. Vask efter vask bliver det kun bedre, blødere, pænere. Det bliver ikke grit i farven, det går ikke op i sømmene, det er håndværk af 1. klasse og det er hør i en fantatisk kvalitet. Denne gang har vi valgt sengetøj i en naturfarvet forvasket udgave sammen med et matchende lagen i samme naturfarve. Det er fuldstændig lige så skønt som det andet sæt, og vi skifter stort set kun mellem disse to sæt.

Jeg har allerede udset mig et sæt jeg ønsker mig næste gang, denne gang i en mere våget og sommerlig farve, nemlig dette gule sæt. Er det ikke skønt?
Som nogle af jer måske ved, så har jeg en kærlighed for gul, så selvom jeg oftest bevæger mig i de neutrale og klassiske farver, så kan jeg alligevel godt lide at blande lidt farve ind hist og her, og denne solgule farve minder mig om varme sommerdage, solbrændt hud og solskin.

https://www.linenme.dk/sengetoej/sengetoej-saet/sengesaet-hoer-gult-stenvasket

Hør i vores hjem
Til sidst et lille blandet galleri med billeder fra vores hjem. Som I kan se indgår hør i alt fra soveværelset til stuen og børneværelset. Ja selv i garderoben, i køkkenet og på badeværelset finder I hør. Endnu en varm og kærlig anbefaling fra mig til den familieejede virksomhed LinenMe som aldrig går ned på kvalitet og godt håndværk.

Jeg håber dette skriv har inspireret jer til hvordan man nemt kan bruge hør i sit hjem, kan opgradere en sofa eller forkæle sig selv med det bedste sengetøj jeg endnu har prøvet.

Tak fordi I læste med!

xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: